ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σημαντική ενημέρωση: 

Η διαδικασία παραγωγής του/των προϊόντος/προϊόντων σας, θα ξεκινήσει από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της πληρωμής σας. Ο εκτιμώμενος χρόνος υπολογίζεται στο καλάθι αγορών ανάλογα τη κατηγορία προϊόντων σας. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2106633700. Παραδόσεις εντός Αττικής πραγματοποιούνται μόνο καθημερινές Δευ-Παρ και ώρες μεταξύ 15:00 - 21:00. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στα social ή στο live chat.

• Δωρεάν παραλαβή από το κεντρικό κατάστημα CANDIA, στα Σπάτα μετά από ραντεβού.

• Παράδοση στο σπίτι σου, με ιδιόκτητα φορτηγά ή με μεταφορική εταιρεία.
Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται* με μεταφορικά στην περίπτωση που η παράδοση γίνεται εντός Αττικής & Θεσσαλονίκης ή το καλάθι αγορών του ξεπερνά τα 400€. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν χρεώσεις ανά τεμάχιο και κατηγορία προιόντος και τα προιόντα φτάνουν μέχρι την εισόδο του σπιτιού σας ή την είσοδο της πολυκατοικίας σας αν μένετε σε όροφο. Σε περιπτώσεις που η αποστολή είναι εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει υπηρεσία τοποθέτησης και τα προιόντα σας παραδίδονται στο πεζοδρόμιο κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρία.

*Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές  όπου ισχύει διαφορετικός τιμοκατάλογος. Δυσπρόσιτες ορίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων κτλ του δικτύου των ταχυμεταφορών.