WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

Η Candia μέλος του Ευρωπαϊκού φορέα EBIA

Wake up. See the sky as your limit. Με χαρά και ιδιαίτερη τιμή, ανακοινώνουμε πως ανήκουμε πλέον στα Ευρωπαικά μέλη του φορέα EBIA (EUROPEAN BEDDING INDUSTRY ASSOCIATION). Ως μέλος του ΕΒΙΑ θέλουμε να αναδείξουμε σε όλο τον κόσμο τις αξίες της εταιρίας μας που σχετίζονται με το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια. Για όλους εμάς στην Candia, η ποιότητα, σε κάθε στάδιο παραγωγής, παραμένει το πρωταρχικό μας μέλημα. Παράλληλα το τμήμα έρευνας (R&D) της εταιρίας μας, εργάζεται καθημερινά επάνω σε καινοτόμες ιδέες έτσι ώστε να προσφέρει στον καταναλωτή πρωτοποριακά προϊόντα βασισμένα σε εξελιγμένα υλικά και τεχνικές.

Νέο κατάστημα CANDIA στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα νέο κατάστημα CANDIA άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Μητροπόλεως 92, και η ομάδα του περιμένει να σας ξεναγήσει, σε ένα Μεσογειακό και φιλόξενο σκηνικό.

Σε ένα χώρο 180τ.μ. το design και η διακόσμηση προσαρμόστηκαν έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τη φιλοσοφία του διπλά βραβευμένου, concept store σε αρμονία με τη Μεσογειακή αρχιτεκτονική. Οι επισκέπτες με την καθοδήγηση των sleep experts της CANDIA μπορούν να ξαπλώσουν στο στρώμα των ονείρων τους σε ατμοσφαιρικούς και ζεστούς χώρους, με ιδιαίτερα “Bedroom furniture”, ζώντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Επιπλέον στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ ύπνου (όπως: ανωστρώματα, μαξιλάρια, λευκά είδη) αλλά και προϊόντα από τη νέα συλλογή Mediterranean Accessories που θα αγαπήσετε με την πρώτη ματιά.

Η εταιρεία CANDIA συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της, και να κατακτά ένα σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς προσφέροντας ποιοτικά, καινοτόμα και διαφοροποιημένα προϊόντα.

«Η CANDIA βραβεύεται στα Export Leaders Awards»

Η CANDIA διακρίθηκε στα EXPORT LEADERS AWARDS 2021, για τις επιδόσεις της στον τομέα της εξωστρέφειας. Η εξωστρέφεια και η ενίσχυση της παρουσίας των ελληνικών επιχειρήσεων σε χώρες του εξωτερικού αποτελεί βασικό μοχλό για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας μας. Η είσοδος της CANDIA στις αγορές του εξωτερικού υλοποιήθηκε με την πρωτοποριακή συλλογή, χειροποίητων στρωμάτων Bodyfix, τα οποία φτιάχνονται από 100% φυσικά υλικά και αποκλειστικά με το χέρι.

Σήμερα, η CANDIA εξάγει σε 13 χώρες του εξωτερικού με 44 σημεία πώλησης συνολικά σε Ευρώπη και Ασία (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Κίνα, Κορέα, Κύπρο, Ολλανδία, Πολωνία και Ρωσία). Τo 2017 έκανε την είσοδό της στις αγορές της Ασίας με δύο καταστήματα στην Κίνα και την Κορέα, ενώ στην ίδια αγορά, βρίσκεται ήδη το 3ο της, υπό κατασκευή, concept store.

Ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετέφεραν όλοι οι συμμετέχοντες στο ψηφιακό forum «Export Leaders 2021» της NEW TIMES, με ιδιαίτερα σημαντικές παρουσίες τόσο από κυβερνητικούς φορείς όσο και από στελέχη επιχειρήσεων.

Νέα καταστήματα σε Μαρούσι & Νέα Ερυθραία.

Δύο νέα καταστήματα CANDIA ήρθαν να προστεθούν στα σημεία πώλησης της ομώνυμης αλυσίδας. Στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα στο Μαρούσι και τη Νέα Ερυθραία, άνοιξαν τις πόρτες τους και περιμένουν να σας ξεναγήσουν στους χώρους τους, αποπνέοντας αναμνήσεις και μυρωδιές της Μεσογείου.

Το design, η διακόσμηση και το visual merchandising προσαρμόστηκαν έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τη φιλοσοφία του διπλά βραβευμένου, concept store σε αρμονία με τη Μεσογειακή αρχιτεκτονική. Τα καταστήματα έχουν ήδη τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών χάρη στις ιδιαίτερες βιτρίνες και τα έργα τέχνης με τα γλυπτά δέντρα ελιάς. Οι επισκέπτες με την καθοδήγηση των sleep experts της CANDIA μπορούν να ξαπλώσουν στο στρώμα των ονείρων τους σε ατμοσφαιρικούς, φωτεινούς και ζεστούς χώρους, ζώντας μια ξεχωριστή εμπειρία. Τη διακόσμηση ολοκληρώνουν προϊόντα από τη νέα συλλογή Mediterranean Accessories που θα αγαπηθούν με την πρώτη ματιά.

Η εταιρεία CANDIA συνεχίζει απτόητα να επεκτείνει τις επιχειρηματικές τις δραστηριότητες, ακόμη και σε μια δύσκολη Παγκόσμια περίοδο και να κατακτά ένα σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, πιστεύοντας ακράδαντα πως κάθε περίοδο κρίσης κρύβει προκλήσεις που συνοδεύονται από ευκαιρίες.

Γιορτάσαμε τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην πόλη της Κοζάνης

Η επιτυχημένη πορεία της CANDIA στην Κοζάνη, επισφραγίστηκε με μια  όμορφη γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στην οδό Σμύρνης 25 στο κέντρο της πόλης. Ο στολισμός, η μουσική, και η εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς προκάλεσε θετικές εντυπώσεις και οι επισκέπτες απόλαυσαν μια μεσογειακή βραδιά.

 

Μετά από χρόνια άψογης παρουσίας στην πόλη η CANDIA προχώρησε στην ανακαίνιση του εξειδικευμένου καταστήματος με στρώματα, κρεβάτια και προϊόντα ύπνου. Το κατάστημα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores της Candia. Το design, η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του καταστήματος προσαρμόστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τη φιλοσοφία «Wake up in the Mediterranean» ώστε οι πελάτες να ζουν μια ξεχωριστή μεσογειακή εμπειρία. Πρόκειται για ένα χώρο φωτεινό, λειτουργικό, και επιβλητικό χάρη στα ιδιαίτερα “Bedroom furniture” που δεσπόζουν στον εσωτερικό χώρο.

Νέο κατάστημα CANDIA στα Ιωάννινα

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η οικογένεια της CANDIA μεγάλωσε ανοίγοντας ένα ακόμη κατάστημα στα Ιωάννινα, στο 4ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών. Το νέο κατάστημα στεγάζεται στην είσοδο της πόλης και ήδη έχει γίνει σημείο συνάντησης για όποιον επιθυμεί ποιοτικά προϊόντα και αξεσουάρ ύπνου. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν σε αυτή τη μεσογειακή βραδιά με τον υπέροχο στολισμό. Στη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα συμμετείχαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φίλοι.

 

Ένα κατάστημα στολίδι για την πόλη των Ιωαννίνων, με την ξύλινη πρόσοψη και την υπέροχη εξωτερική διαμόρφωση χώρου, εκτείνεται σε 180 τ.μ. και έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τη φιλοσοφία «Wake up in the Mediterranean» και τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores της Candia. Ο επισκέπτης βιώνει μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από ένα «ξύπνημα» στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου και αυτό είναι που μεταφέρει σε όλους τους καταναλωτές που επιλέγουν τα προϊόντα της. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του καταστήματος στηρίζεται σε έναν κώδικα επικοινωνίας που πηγάζει από τις εμπειρίες, τις μνήμες, τους ανθρώπους, τους τόπους, τις λέξεις που μας διαμορφώνουν, που μας εμπνέουν, που αγαπάμε.

Η νέα αυτή φιλοσοφία, ακολουθείται επίσης και στην κατασκευή των προϊόντων της εταιρείας, με μία μοναδική συλλογή χειροποίητων στρωμάτων, η οποία κατασκευάζεται από έμπειρους τεχνίτες στο χέρι σε κάθε στάδιο της παραγωγής, με την αποκλειστική χρήση φυσικών υλικών.

Νέο κατάστημα CANDIA στην Πάτρα

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της CANDIA στην Πάτρα, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Το κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της πόλης και εκτείνεται σε περίπου 150 τ.μ.. Έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores CANDIA με τη φιλοσοφία του Wake up in the Mediterranean.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων, εκπρόσωποι του Δήμου και δημοσιογράφοι από τοπικά  μέσα.  Η μουσική, η διακόσμηση, το catering και ο φωτισμός πλαισίωσαν τη βραδιά με ένα Μεσογειακό χαρακτήρα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το στρώμα που τους ταιριάζει με την καθοδήγηση των sleep experts της Candia. Η μεγάλη ποικιλία στρωμάτων σε συνδυασμό με τις νέες συλλογές κρεβατιών και τα αξεσουάρ ύπνου, κάλυψαν και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Η CANDIA παραμένει η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκευάζει χειροποίητα στρώματα και διαθέτει  παγκόσμια καινοτομία για την επεξεργασία των υφασμάτων  της με λάδι ελιάς προσφέροντας σε αυτά φυσική αντιβακτηριακή προστασία

Η CANDIA αναδείχθηκε ως η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των επίπλων

Η CANDIA απέσπασε 2 βραβεία σε λαμπερή Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2018-2019, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου τιμήθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Η Candia ήρθε 1η με την υψηλότερη βαθμολογία, στις προτιμήσεις του κοινού στην κατηγορία «έπιπλα», βαθμολογία που τις απέδωσαν οι κριτές και ο κόσμος, στο σύνολο των υποψηφιοτήτων της κατηγορίας.

Σε μια αγορά λιανικής που απαρτίζεται από μεγάλους παίκτες, διεθνείς και εγχώριους, η CANDIA καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει, με την ιδιαίτερη επικοινωνιακή της στρατηγική, ενώ παράλληλα φροντίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Κος Μιχάλης Βελιβασάκης αναφέρει: «Η βράβευση ουσιαστικά επισφραγίζει την προσπάθεια μιας ελληνικής εταιρίας, για διάκριση και καταξίωση τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά για την CANDIA και την ξεχωριστή παγκόσμια διάκριση των Superbrand Awards, και αυτό μας γεμίζει διάθεση και επιθυμία για να συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία.»

Νέο κατάστημα CANDIA στη MYKONO

Ένα ακόμη κατάστημα ήρθε να προστεθεί στα σημεία της αλυσίδας CANDIA, αυτή τη φορά στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου στην περιοχή Κλουβά. Ένα κατάστημα 120 τ.μ., μέσα στο οποίο φιγουράρουν όλες οι συλλογές στρωμάτων και κρεβατιών της εταιρίας. Το design, η διακόσμηση και το visual merchandising προσαρμόστηκαν έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τη φιλοσοφία του νέου, διπλά βραβευμένου, concept store σε αρμονία με την αρχιτεκτονική του νησιού. Πρόκειται για ένα χώρο φωτεινό, λειτουργικό, αλλά και επιβλητικό χάρη στα ιδιαίτερα “Bedroom furniture” που δεσπόζουν στον εσωτερικό χώρο. Το κατάστημα έχει ήδη τραβήξει την προσοχή των κατοίκων αλλά και των τουριστών του νησιού.

Η εταιρεία CANDIA-ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ συνεχίζει απτόητα να επεκτείνει τις επιχειρηματικές τις δραστηριότητες και να κατακτά ένα σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς.

Για 7η συνεχόμενη χρονία η CANDIA στην παγκοσμίου κύρους διεθνή έκθεση Salone Del Mobile

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Candia συμμετείχε στην παγκοσμίου κύρους έκθεση επίπλου & design Salone Del Mobile στο Μιλάνο, παρουσιάζοντας τη μοναδική χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX. Η φιλοσοφία της εταιρείας σε συνδυασμό με τα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, έδωσαν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να νιώσουν πιο κοντά την αύρα και τους ανθρώπους της Μεσογείου και να «ταξιδέψουν»  σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τους βραχώδεις σχηματισμούς που συναντάς στην Σαντορίνη.

Η έκθεση Salone del Mobile αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για το έπιπλο και το design, όπου παρουσιάζονται  νέες τάσεις στον σχεδιασμό επίπλων και συγκέντρωσε φέτος 400.000 επισκέπτες από 165 χώρες.

Η Candia πιστή στη φιλοσοφία της και την υπόσχεση «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN» μετέφερε τους επισκέπτες της έκθεσης σε ένα κυκλαδίτικο τοπίο. Το φετινό κάλεσμα είχε επιρροές από το φυσικό τοπίο & την αρχιτεκτονική της παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας Σαντορίνης! Η σχεδιαστική προσέγγιση βασίστηκε στις αξίες που γεννά ο τόπος της Μεσογείου, τις ίδιες αξίες που πλαισιώνουν τη νέα εικόνα της CANDIA.

Ο κ. Μιχάλης Βελιβασάκης, δήλωσε σχετικά: «Μετά από 7 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας μας στην έκθεση του Μιλάνου βλέπουμε επισκέπτες και τους συνεργάτες μας να ανυπομονούν να δουν την παρουσία μας στην έκθεση …κάθε χρόνο με κάτι νέο και δημιουργικό!»

Η αφοσίωση και εμπιστοσύνη της Candia σε όσα προσφέρει ο Μεσογειακός τόπος παίρνει ζωή τόσο με την παρουσία της στην έκθεση όσο και μέσα από τα προϊόντα της. Η ίδια φιλοσοφία, ακολουθείται και στη δημιουργία των προϊόντων της, με τη μοναδική συλλογή χειροποίητων στρωμάτων BODYFIX. Τα στρώματα κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες στο χέρι σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους με την αποκλειστική χρήση φυσικών υλικών, όπως λάδι ελιάς, βαμβάκι και τρίχα αλόγου. Σε έναν κόσμο μαζικής παραγωγής στρωμάτων, η Candia τολμά να είναι διαφορετική, με βάση την πεποίθηση ότι υπάρχει μόνο ένα τρόπος για να δημιουργηθεί ένα πραγματικό αριστούργημα: με το χέρι!

> ‘Επισκεφθείτε’ το περίπτερο της Candia στην 3D κάνοντας click από κάτω.

https://www.candia-strom.gr/el/node/689/edit?destination=node/689#
Δύο βραβεία για το νέο πρότυπο κατάστημα της Candia #candiaalimos

Με μεγάλη χαρα & υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε για τα 2 βραβεία που απονεμήθηκαν στο νέο πρότυπο κατάστημα τηςCandia στον Άλιμο, από την διοργάνωση Retail Interior Awards. Μία διοργάνωση που αναδεικνύει & βραβεύει τα σημαντικότερα έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων στο κλάδο λιανικής.

 Κερδίσαμε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Best Interior -non food’, για την καινοτόμο αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση του πρότυπου καταστήματος καθώς και την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη.

Ενώ το 2ο Silver βραβείο στην κατηγορία Concept Store’επιβραβεύει την φιλοσοφία και  την κεντρική ιδέα που βασίστηκε ο σχεδιασμός του καταστήματος, κάτω από την δημιουργική πλατφόρμα «WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN».

Η αρχιτεκτονική του καταστήματος απλώνεται σε 700 τ.μ και 2 επίπεδα και βασικός της στόχος είναι να μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα «ξύπνημα» στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου. Η σχεδιαστική προσέγγιση λοιπόν, βασίστηκε στις αξίες που γεννά ο τόπος της Μεσογείου, τις ίδιες αξίες που πλαισιώνουν τη νέα εικόνα της CANDIA. Ο βασικός κορμός της conceptual αρχιτεκτονικής του καταστήματος πάνω στην οποία ξεδιπλώνεται η νέα εταιρική εικόνα: - εισάγει τον επισκέπτη σε μία βιωματική εμπειρία, προτείνοντας εγκαταστάσεις που ενεργοποιούν το συναίσθημα του επισκέπτη - ενεργοποιεί σχεδιαστικές αξίες έχοντας ως βασικά συστατικά κατασκευών τα φυσικά υλικά που συνθέτουν τον Μεσογειακό τόπο, όπως: ξύλο, πέτρα, βότσαλο, πηλό, λευκό σοβά, ψάθα, βότανα αλλά και ήλιο, άνεμο, θάλασσα και γη - χρησιμοποιεί τις ανθρώπινες αισθήσεις, την όραση, την ακοή, την αφή, την οσμή ως μέσο αντίληψης, κατανόησης, και ανάδειξης των μοναδικών χαρακτηριστικών των προϊόντων. Ένα story telling ξεκινάει με την είσοδο στο πρότυπο κατάστημα της Candia προτρέποντας τον επισκέπτη να ανακαλύψει τις αξίες της εταιρείας, την φιλοσοφία της μάρκας και να ξεκινήσει μία αφήγηση που πηγάζει από τα μέρη και τους ανθρώπους της Μεσογείου.

Δίπλα στην Ναυτιλιακή κοινότητα βρέθηκε η Candia με την παρουσία της στο μεγαλύτερο ναυτιλιακό γεγονός στον κόσμο, τα Ποσειδώνια 2018

Πάνω από 20.000 επισκέπτες βρέθηκαν στην 50η επέτειο των Ποσειδωνίων μεταξύ 4-8 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Μetropolitan expo, στα Σπάτα, προκειμένου να ενημερωθούν και να έρθουν σε επαφή με νέες τάσεις, τεχνολογίες και λύσεις. Συνολικά 1.920 εκθέτες από 92 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα Ποσειδώνια, καταγράφοντας ρεκόρ όλων των εποχών, τόσο σε αριθμό συμμετοχών όσο και σε εκθεσιακό χώρο.

Η Candia μέσα από την εντυπωσιακή της παρουσία ταξίδεψε τους επισκέπτες της έκθεσης στη Μεσόγειο και παρουσίασε τη χειροποίητη συλλογή στρωμάτων Bodyfix και τις πρωτοποριακές λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για ναυτιλιακή χρήση.  Η εξειδίκευση και εμπειρία 40 χρόνων στη χειροποίητη κατασκευή στρωμάτων & κρεβατιών  επιτρέπει στην Candia να υλοποιεί κάθε σχέδιο και επιθυμία, σε ειδικές διαστάσεις και υλικά καθώς και νέα μοναδικά σχέδια.

Το έμπειρο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να υλοποιήσει με μεράκι και τεχνογνωσία νέα προϊόντα, τα οποία περνούν κάθε φορά από πιστοποιημένες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου πριν παραδοθούν και πάντα με την εγγύηση ποιότητας της CANDIA.

 

Η Candia έχοντας εξοπλίσει μεγάλα σκάφη, πλοία ακτοπλοϊκών γραμμών και ιδιωτικά yachts γνωρίζει τις ιδιαίτερες προδιαγραφές και απαιτήσεις των εξειδικευμένων συστημάτων ύπνου καθώς και τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός εκλεπτυσμένου κοινού.  Προιόντα της CANDIA έχουν εξοπλίσει τα πλοία της ANEKSUPERFAST FERRIES και BLUE STARFERRIES.

Ο κ. Γιώργος Βελιβασάκης δήλωσε σχετικά ‘το έμπειρο κοινό της ναυτιλιακής κοινότητας επιζητά προσαρμοσμένες λύσεις και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο πήχης που βάζουμε και εμείς στα προϊόντα μας. Εξοπλίζουμε εδώ και 4 δεκαετίες μεγάλα πλοία έως και μικρότερα yachts και γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες τους.’

Η εταιρεία βραβεύεται στα βραβεία MADE IN GREECE

Η CANDIA απόσπασε τιμητική διάκριση στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ στα βραβεία MADE IN GREECE 2017 για τη χειροποίητη συλλογή στρωμάτων, BODYFIX. Τα βραβεία διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, με σκοπό να αναδείξει και να βραβεύσει τις Ελληνικές επιχειρήσεις που πετυχαίνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση των προϊόντων τους.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η τελετή απομονής έλαβε χώρα στις 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, σε μία βραδιά γιορτής για την Ελληνική παραγωγή.

Τη διάκριση για το ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ παρέλαβε ο κ. Γιάννης Βελιβασάκης, συνιδιοκτήτης και Διευθυντής καταστημάτων λιανικής, ο οποίος δήλωσε: «αποτελεί τιμή για εμάς αυτή η διάκριση από έναν καταξιωμένο θεσμό, επιβραβεύοντας ένα πραγματικά μοναδικό προϊον, η κατασκευή του οποίου μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά και μόνο λίγες εταιρείες παγκοσμίως μπορουν να κατασκευάσουν. Αυτή η αγάπη και προσήλωση στις αξίες για το ποιοτικό προϊον και την αγάπη για έναν ξεκούραστο ύπνο μας μετέφεραν οι γονείς μας και σήμερα με υπερηφάνια βλέπουμε τη χειροποίητη συλλογή να έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.»

Η εταιρεία, 1η στην Ελλάδα κατασκεύασε τα χειροποίητα στρώματα BODYFIX το 1983, τα οποία εξάγει σε πάνω από 12 χώρες του εξωτερικού σε Ευρώπη & Ασία. Τα στρώματα της συλλογής κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες αποκλειστικά στο χέρι από 100% φυσικά υλικά, μία διαδικασία που διαρκεί έως 24 ώρες! Ενσωματώνουν επίσης την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, την επεξεργασία των υφασμάτων με λάδι ελιάς που προσφέρει σε αυτά φυσική αντιβακτηριακή προστασία και ουδέτερο Ph.

Η εταιρεία Candia έχει ήδη βραβευτεί ως SUPERBRAND και συνεχίζει τις διακρίσεις της στα βραβεία MADE IN GREECE για την εμπορική επιτυχία και τη σπουδαιότητα των καινοτομιών που ενσωματώνει η χειροποίητη σειρά στρωμάτων, BODYFIX.

  • Καινοτόμα χαρακτηριστικά της χειροποίητης συλλογής στρωμάτων BODYFIX

– Η χειροποίητη διαδικασία κατασκευής ενός στρώματος μπορεί να διαρκέσει έως 24 ώρες

– Τα προϊόντα έχουν έως και 25 χρόνια εγγύηση

– Χρησιμοποιούνται έως και 20.000 ελατήρια σε ένα στρώμα

– Αποτελούνται από 100% φυσικά υλικά, ενώ η σταθεροποίηση των υλικών μέσα στα στρώματα γίνονται χωρίς τη χρήση χημικών συγκολλητικών ουσιών, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως 8 ώρες

– Χρησιμοποιείται περισσότερο από 1 χλμ. σύρμα από ατσάλι υψηλής ποιότητας για την κατασκευή ενός διπλού στρώματος

– Η Candia είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που επεξεργάζεται τα υφάσματά της με λάδι ελιάς (Olive Oil treatment)

Εγκαίνια πρώτοτυπου καταστήματος CANDIA στον Άλιμο

Η CANDIA σας προσκαλεί στα εγκαίνια του πρότυπου καταστήματός της το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Άλιμο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 46.

Πρόκειται για το 1ο κατάστημα που ο σχεδιασμός του βασίζεται ακριβώς πάνω στη νέα εταιρική φιλοσοφία: ένα ξύπνημα στη Μεσόγειο!…επισκεφτείτε έναν μοναδικό χώρο με Μεσογειακές επιρροές, μυρωδιές λεβάντας και πορτοκαλιάς και τοπία που σε ταξιδεύουν.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Ένα ξύπνημα στη Μεσόγειο υπόσχεται η CANDIA με τη νέα καμπάνια  ‘WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN’ Με ανανεωμένο λογότυπο & νέα υπόσχεση, η εταιρεία στρωμάτων CANDIA, λάνσαρε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου νέα διαφημιστική καμπάνια επικοινωνώντας τη νέα τοποθέτηση της μάρκας. Στο νέο διαφημιστικό σποτ, η Candia προσκαλεί τους καταναλωτές να νιώσουν ένα ξύπνημα στη Μεσόγειο, με το σλόγκαν WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΕΑ

Το διαφημιστικό σποτ βασίζεται ακριβώς πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία. Ξεκάθαρα και με δημιουργικό τρόπο αποτυπώνει την επίδραση της Μεσογείου με ζωντανές εικόνες που μυρίζουν αρώματα και σου θυμίζουν τους ήχους και τις γεύσεις της Μεσογείου: το τζιτζίκι, το βαμβάκι, το μαλλί, τη λεβάντα, την ελιά. Πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι της Μεσογείου και οι εμπειρίες που βιώνουν στον τόπο αυτό. Η Candia ζωγραφίζει ένα ταξίδι στη Μεσόγειο που ζωντανεύει τις αισθήσεις και σου φωνάζει να τρέξεις, να αγαπήσεις, να ανακαλύψεις, να ζήσεις.

«Η επανατοποθέτηση της μάρκας εστιάζει στις εμπειρίες, ενθαρρύνει τους καταναλωτές να ξυπνήσουν ευδιάθετοι & γεμάτοι ενέργεια μέσα σε ένα Μεσογειακό σκηνικό ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους. Η επικοινωνιακή πλατφόρμα WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN, έχει στόχο να ανανεώσει την εικόνα της εταιρείας, προσεγγίζοντας κυρίως το νεανικό κοινό, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τον πυρήνα των έμπιστων πελατών της εταιρείας», εξηγεί η Ρία Καλογριδάκη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Candia.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

Η εταιρική καμπάνια θα συνοδεύεται επίσης με προϊοντικό τηλεοπτικό σποτ, το οποίο θα παρουσίαζει, για 1η φορά στην Ελλάδα, τη ναυαρχίδα των στρωμάτων της εταιρείας, την συλλογή χειροποίητων στρωμάτων, BODYFIX. Στο διαφημιστικό σποτ βλέπουμε μέσα σε έναν ελαιώνα έναν έμπειρο τεχνιτή να μεταφέρει τα μυστικά της φύσης και της παράδοσης σε ένα χειροποίητο στρώμα, το BODYFIX. Ένα μοναδικό στρώμα φτιαγμένο αποκλειστικά στο χέρι, με 100% φυσικά υλικά και την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, τη επεξεργασία υφασμάτων με λάδι ελιάς. Η CANDIA είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε τα χειροποίητα στρώματα BODYFIX το 1983 και εξάγει σε πάνω από 27 χώρες του εξωτερικού. Ενσωματώνουν την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, την επεξεργασία των υφασμάτων με λάδι ελιάς που προσφέρει σε αυτά φυσική αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Η πολύπλοκη κατασκευή ενός BODYFIX απαιτεί έως και 24 ώρες και γίνεται αποκλειστικά από ειδικευμένους τεχνίτες.


WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Ένα “ξύπνημα” στη Μεσόγειο από την CANDIA. Το λανσάρισμα της νέας εταιρικής εικόνας πραγματοποιήθηκε στην παγκοσμίου κύρους έκθεση, Salone del Mobile, στο Μιλάνο.
Στη διεθνή έκθεση επίπλου & design στο Μιλάνο, Salone del Mobile, στις 4 Απριλίου, παρουσιάστηκε η νέα εταιρική εικόνα της εταιρείας στρωμάτων CANDIA. Η ανανεωμένη εικόνα της διακρίνεται από το νέο μοντέρνο λογότυπο που έχει κρατήσει μόνο το καθιερωμένο εμπορικό σήμα “CANDIA”, γραμμένο με νέους μίνιμαλ χαρακτήρες, σε “φρέσκο” κόκκινο φόντο.
Η νέα υπόσχεση της μάρκας “Wake up in the Mediterranean” αποτελεί ένα “ξύπνημα” στον κόσμο και την αύρα της Μεσογείου. Αυτή είναι η υπόσχεση που θέλει να μεταφέρει σε όλους τους καταναλωτές που επιλέγουν τα προϊόντα της.
Η εταιρεία CANDIA μετράει 40 χρόνια εμπειρίας στη κατασκευή στρωμάτων, με τη 2η γενιά, τους κυρίους Μιχάλη & Γιώργο Βελιβασάκη να έχουν πάρει τα ηνία της εταιρείας. Η επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα της CANDIA σε Ευρώπη & Ασία εδραιώθηκε με τη μοναδική χειροποίητη συλλογή στρωμάτων,  BODYFIX COLLECTION. Στρώματα που κατασκευάζονται αποκλειστικά με το χέρι, από έμπειρους τεχνίτες με 100% φυσικά υλικά και την παγκόσμια καινοτομία επεξεργασίας των υφασμάτων με λάδι ελιάς. Ο κ. Μιχάλης Βελιβασάκης, δήλωσε σχετικά: “μετά από 20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στις αγορές του εξωτερικού καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και αγάπη τόσο των καταναλωτών αλλά και των ξενοδόχων".

PRESS 01
PRESS 02
PRESS 03
PRESS 04
PRESS 05

Το νέo μανιφέστο της εταιρείας επικοινωνεί έναν φόρο τιμής στις ανθρώπινες ρίζες, τη μετουσίωση σε μια εμπειρία ανάπαυσης που εμπνέεται από όλα όσα αγαπάμε και απολαμβάνουμε πάνω στη γη και μέσα στη θάλασσα της Μεσογείου.

H CANDIA προσκάλεσε στην έκθεση Salone del Mobile τους επισκέπτες της να βιώσουν τον "Μεσογειακό Τόπο", ένα τόπο ικανό να μας υπενθυμίσει πως τα δώρα της Μεσογειακής Φύσης γεννούν αρετές ανθρώπινες. Το φετινό κάλεσμα αντλεί από τις κοινές μνήμες του φυσικού μας τόπου: την ένταση του ήλιου στο δέρμα, τις μυρωδιές των βοτάνων, την άμμο στα πόδια, τον ήχο και την αγκαλιά της θάλασσας, τις ξερολιθιές και τους ελαιώνες, το κυριακάτικο στρωμένο τραπέζι γεμάτο με φυσικά αγαθά, γεύσεις και ιστορίες ανθρώπων. Και με αυτή τη φιλοσοφία η CANDIA κατασκευάζει στρώματα «ονείρων» για να χαρίζουν έναν τόσο καλό και χορταστικό ύπνο ώστε όταν ξυπνάς να νιώθεις έτοιμος να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ημέρας γεμάτος ενέργεια και καλή διάθεση.

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

PRESS 06