WAKE UP. DISCOVER THE MEDITERRANEAN TREASURES
Εκεί που μπορείς να αγγίξεις το απαλό βαμβάκι, το αγνό μαλλί. Εκεί που οι γεύσεις και οι μυρωδιές κυριαρχούν παντού... Θυμάρι και λεβάντες... Εκεί που η φύση σου φωνάζει να τρέξεις, να παίξεις, να αγαπήσεις, να ανακαλύψεις, να γίνεις ένα μαζί της. Εκεί, που καθώς βυθίζεσαι σ’ ένα γλυκό ύπνο… ξυπνάς στη Μεσόγειο!

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

NATURAL MATERIALS

Υλικό - Μπαμπού
ΜΠΑΜΠΟΥ

Απορροφά 4 φορές περισσότερη υγρασία από το βαμβάκι. Οι πολύ μικρές ίνες του είναι αυτές που του δίνουν απαράμιλλη απαλότητα, φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία και την ιδιότητα να ενισχύει την αίσθηση δροσιάς.

Υλικο - Τρίχα καμήλας
ΤΡΙΧΑ ΚΑΜΗΛΑΣ

Ζέστη το χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι. Αυτές είναι οι ίδιες ιδιότητες που μεταφέρονται από το τρίχωμα της Ασιατικής καμήλας στα στρώματα με το συγκεκριμένο υλικό.

Υλικό - Κασμίρ
ΚΑΣΜΙΡ

Η εξαιρετική ικανότητα του Κασμίρ να ρυθμίζει την υγρασία, του έδωσε μία θέση στα καλύτερα στρώματά μας.

Υλικό - Κοκοφοίνικας
ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ

 

Οι φυτικές ίνες που συλλέγονται από τον φλοιό της καρύδας και έχουν τη μορφή πλέγματος, εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και ελαστικότητα του στρώματος.

Υλικό - Βαμβάκι με μαλλί
ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ

Γνωστά από την αρχαιότητα για τις ιδανικές συνθήκες που δημιουργούν καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από κανένα στρώμα.

Υλικό - Τρίχα αλόγου
ΤΡΙΧΑ ΑΛΟΓΟΥ

Όπως ακριβώς ένας αγωγός μεταφέρει το νερό, έτσι και η τρίχα αλόγου είναι ο αγωγός που μεταφέρει την υγρασία από το εσωτερικό του στρώματος προς τα έξω, διατηρώντας το συνεχώς στεγνό και υγιεινό.

Υλικό - Latex με κοκοφοίνικα
LATEX ΜΕ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ

Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών, προσφέρει ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει την ελαστικότητα και τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του καουτσούκ με τις ιδιότητες του κοκοφοίνικα.

MATERIALS FOR THE PERFECT SUPPORT

Υλικό - Ελατήρια cotton calico pocket springs
COTTON CALICO POCKET SPRINGS

Είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες κατασκευής στρωμάτων στον κόσμο που φτιάχνει τα δικά της ελατήρια, με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και έμπειρους τεχνίτες. Τα ελατήρια Cotton Calico Pocket Springs είναι φτιαγμένα από ανώτερης ποιότητας ατσάλι, το οποίο διατηρεί την ανθεκτικότητα και την ευελιξία του.

Υλικό - Ελατήρια Pocket Springs
POCKET SPRINGS (ανατομικά ελατήρια)

Ελατήρια άνεσης. Ανεξάρτητα και πολλαπλά σημεία στήριξης. Στη νέα συλλογή στρωμάτων, έχουμε αναπτύξει 4 διαφορετικούς τύπους ανατομικών ελατηρίων όπου θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Υλικό - Ελατήρια Bonnel Springs
ΕΛΑΤΗΡΙΑ BONNEL SPRINGS (Ορθοπεδικά ελατήρια)

Είναι ελατήρια που δίνουν στο στρώμα μια πιο σκληρή αίσθηση όσον αφορά την στήριξη του σώματος μας. Στη νέα συλλογή στρωμάτων έχουμε αναπτύξει 3 διαφορετικά είδη ορθοπεδικών ελατηρίων, ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

MATERIALS FOR GREAT COMFORT

Υλικό - Ελατήριο posturefti
POSTUREFIΤ HD

Μικρά ελατήρια άνεσης τα οποία λειτουργούν σαν ένα επιπλέον υλικό άνεσης.

Υλικό - Βαμβακερός Τάπητας
ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ

Τάπητας από πεπιεσμένο βαμβάκι, θερμικά επεξεργασμένος για την προστασία των περικλειόμενων υλικών από τα ελατήρια. Επιπλέον παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και συμβάλει στο σωστό εξαερισμό του στρώματος.

Υλικό - Βαμβακερή Αφράτη Βάτα
ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΑΦΡΑΤΗ ΒΑΤΑ

Επιπλέον άνεση.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Υλικό - Dacron
DACRON

Η ακρυλική βάτα προσφέρει μια αφράτη αίσθηση στο στρώμα και άνεση στον ύπνο. Επιπλέον, εξασφαλίζει σωστό αερισμό, αποβάλλοντας την περιττή υγρασία.

Υλικό - Support Foam
SUPPORT FOAM

Αφρώδες υλικό ανοιχτής δομής, που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο στρώμα, και προσφέρει ιδανική στήριξη στο σώμα μας.

Υλικό - Comfort Foam
COMFORT FOAM

Αφρώδες υλικό δεύτερης γενιάς, που προσφέρει πολυτελή αίσθηση. Αγκαλιάζει απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξαλείφοντας τις πιέσεις που ασκούνται από το στρώμα.

Υλικό - Comfort Air Foam
BODY COMFORT FOAM

Αφρώδες υλικό, δεύτερης γενιάς με ειδικό, ωοειδές σχήμα στην επιφάνειά του. Το σχήμα του επιτρέπει τη σταδιακή βύθιση του σώματος μέσα στο στρώμα αγκαλιάζοντας τέλεια κάθε σωματότυπο. Επίσης η δομή του σχήματος  και της κατασκευής του, επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία αέρα από οποιοδήποτε άλλο αφρώδες υλικό.

Υλικό - Lux Air Foam
LUX AIR FOAM

Αφρώδες υλικό που μεγιστοποιεί την αφράτη αίσθηση στο στρώμα. Με ανοιχτή κυτταρική δόμη αλλά και με μεγάλη ελαστικότητα, υποστηρίζει το σώμα, χωρίς να πιέζει τα σημεία επαφής. Η απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας.
 

Υλικό - Memory Foam
MEMORY FOAM

Αφρώδες υλικό τρίτης γενιάς, με αργή επαναφορά και ανοιχτή κυτταρική δομή, η οποία αντιδρώντας στη θερμοκρασία του σώματος, προσαρμόζεται τέλεια στις φυσικές καμπύλες του σώματος.

YΦΑΣΜΑΤΑ

Υλικό - Ύφασμα ζακάρ
ΥΦΑΣΜΑ ΖΑΚΑΡ | 100% ΒΙΣΚΟΖΗ OLIVE OIL TREATMENT

Η CANDIA είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που κάνει επεξεργασία υφάσματος με λάδι ελιάς. Mε την επεξεργασία αυτή, το ύφασμα παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου στην επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο ύφασμα χρησιμοποιείται στις σειρές στρωμάτων: Bodyfix & Inventor καθώς επίσης και σε όλα τα ανωστρώματα με φυσικά υλικά.

ΥΦΑΣΜΑ ΠΛΕΚΤΟ | TENCEL

Οι επώνυμες ίνες TENCEL™ χαρακτηρίζονται από τη φυτική τους προέλευση, την παραγωγή με βιώσιμες πρακτικές, την απαλή αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα. Το ύφασμα από TENCEL συμβάλλει στον φυσικό εξαερισμό του στρώματος, τη διατήρηση των χρωμάτων και όταν έρθει η στιγμή που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του, βιοδασπάται. Επιλέξαμε αυτό το καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό για τη σειρά στρωμάτων Luxuriant, καθώς και στα ανωστρώματα Overall Tencel Memory 11cm & Overall Tencel Latex 9cm. Με πιστοποίηση OEKO-TEX STANDARD 100, ECO CYCLE & GREENFIRST.

ΥΦΑΣΜΑ ΠΛΕΚΤΟ | BAMBOO

Η CANDIA, έχοντας ως μία από τις προτεραιότητές της τη βιωσιμότητα, ενισχύει τη γκάμα της με πρώτες ύλες από ίνες μπαμπού. Οι ίνες μπαμπού, συγκεντρώνουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ύφασμα ιδανικό για την τέχνη της στρωματοποίας: απαλό στην υφή, υγιεινό, ασφαλές, απορροφά γρήγορα την υγρασία και στεγνώνει ακόμη πιο γρήγορα, εξαιρετικά ανθεκτικό. Και το προτιμά για την Principal Collection. Με πιστοποίηση OEKO-TEX STANDARD 100, ECO CYCLE & GREENFIRST.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΥΦΑΣΜΑ ΠΛΕΚΤΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ

Ύφασμα από βαμβάκι. Αντιβακτηριακό, κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και με πιστοποίηση OEKO-TEX STANDARD 100. Χρησιμοποιείται στις συλλογές στρωμάτων Principal.