WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

CANDIA x HUMANITY GREECE ΟΚΤ. 2023

Η CANDIA στηρίζει τις πληγείσες οικογένειες της Θεσσαλίας που έχει υιοθετήσει το Humanity Greece

 

Συνεχίζεται αδιάκοπα η αλυσίδα στήριξης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και την Μαγνησία στο χώρο της εθελοντικής ομάδας του Humanity Greece, Μυλλέρου 76 στο Μεταξουργείο. Οι εθελοντές του Humanity Greece που από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν την μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης στη χώρα, ταξιδεύουν μέρα παρά μέρα σε όλα τα χωριά και βοηθούν στο συντονισμό και την οργάνωση τόσο των αγαθών όσο της κατανομής των ειδών στον κόσμο.

 

Μέσω της άμεσης ανταπόκρισης της εταιρείας CANDIA, παραδόθηκαν ολοκαίνουργια διπλά και μονά στρώματα στα χωριά Αρμένιο και Σωτήριο στην Λάρισα τα οποία δόθηκαν απευθείας στις οικογένειες που έχουν καταφέρει να ξανά μπουν στο σπίτι τους. Και τα δυο χωριά υπέστησαν βιβλικές καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel ενώ το χωριό Σωτήριο είχε ακόμη περισσότερες μετά και το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias.

 

Με στοχευμένες ενέργειες το Humanity Greece ενώνει τόσο τους πολίτες όσο τις επιχειρήσεις με γνώμονα να συμβάλλουν ολιστικά στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στην χώρα μας.

H CANDIA με σεβασμό στον άνθρωπο, επιστρέφει πίσω ένα μέρος από την αγάπη των καταναλωτών της.

#humanityGreece #candiacares

ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ_HUMANITY GREECE ΟΚΤ. 2023_1
ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ_HUMANITY GREECE ΟΚΤ. 2023_2
Run Together Athens 2023 - Ενίσχυση συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. ΙΩΝΑΣ & Liberty dogs – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Σε ένα ηλιόλουστο πρωινό, με πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια, τρέξαμε παρέα στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Ο πιο fun αγώνας της χρονιάς πρόσφερε όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, με τις εικόνες των εκατοντάδων ζευγαριών να τρέχουν ΜΑΖΙ και να τερματίζουν χέρι με χέρι να αποτελoύν κάτι μοναδικό, που μόνο στο RUN TOGETHER μπορεί να το ζήσει κανείς.

Δρομείς όλων των ηλικιών συμμετείχαν μαζί με το αγαπημένο τους πρόσωπο στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου και εκτόξευσαν στα ύψη τον ενθουσιασμό, ενώ στήριξαν με τη συμμετοχή τους τη δράση του Σωματείου ΑΜΕΑ Ιωνάς & τη Libery Dogs, αφού στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS στηρίξαμε τις ανάγκες και το έργο του σωματείου.

Έμπειροι, αρχάριοι, elite αθλητές, οικογένειες, μαθητές, μέχρι και τετράποδοι φίλοι μας διένυσαν σε ζευγάρια τα 3, τα 6 και τα 9χλμ με χαμόγελο, διάθεση και κέφι πλημμυρίζοντας από χαρά τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Μεγάλη συμμετοχή και από την ομάδα της #CANDIARUNNINGTEAM, όπου είχε 28 δρομείς. Τέλος, η CANDIA επιβράβευσε όλους τους 2ους νικητές με προϊόντα ύπνου CANDIA.

Το Σωματείου ΑΜΕΑ Ιωνάς που είχε και την τιμητική του, συμμετείχε με μια ομάδα 20 δρομέων, αθλητών με αναπηρία, συνοδών και φίλων του σωματείου. Τα μέλη της ομάδας διένυσαν τη διαδρομή με χαμόγελο και διασκέδασαν την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Οι τερματισμοί με τα χαμόγελα και τις αγκαλιές πρόσφεραν ωραίες εικόνες και συναισθήματα ενώ στο χώρο του τερματισμού αρκετές εκπλήξεις περίμεναν τους δρομείς.

WAKE UP.RUN

ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ_Run Together Athens 2023_1
ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ_Run Together Athens 2023_2
ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ_Run Together Athens 2023_3
Run Together Thessaloniki 2023 - Ενίσχυση στο ΚΕΝΤΡΟ Α.Μ.Ε.Α. "O ΣΩΤΗΡ" – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Η CANDIA, ενισχύοντας την κοινωνική της δράση και σε τοπικό επίπεδο, επέλεξε να συμμετέχει ως ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ σε ένα διαφορετικό αγώνα δρόμου, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, το Run Together 2023. Πρόκειται για ένα fun run που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι οι συμμετέχοντες έτρεξαν σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους για να διασκεδάσουν.

Ο αγώνας έλαβε χώρα εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μέσα από αυτό την ενέργεια, ενισχύθηκε το κέντρο Α.Μ.Ε.Α. "Ο ΣΩΤΗΡ".

Η CANDIA ήταν παρούσα με το προσωπικό της και με φίλους δρομείς από την πόλη της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν περήφανα ως μέλη της CANDIA RUNNING TEAM, ενώ παράλληλα επιβράβευσε όλους τους συμμετέχοντες με δωροπιταγές και όλους τους 2ους νικητές με προϊόντα ύπνου CANDIA.

WAKE UP.RUN

Run Together Thessaloniki 2023_1
Για το Χαμόγελο του Παιδιού – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Στη μεγάλη οικογένεια της CANDIA, σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία, ένα μικρό τμήμα της εμπιστοσύνης που κερδίζουμε με την ποιότητα των προϊόντων και το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουμε.
#CANDIA σταθερά στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ το Δεκέμβριο 2022 κάλυψε όλες τις ανάγκες σε στρώματα και προϊόντα ύπνου για τα 11 Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και τη θέρμανση για ένα.

#CANDIACARES #CSR

Για το Χαμόγελο του Παιδιού _1
Στήριξη στο Παιδοχειρουργικό τμήμα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης – ΜΑΙΟΣ 2022

Κατανοώντας το δύσκολο έργο σας και τις ανάγκες του Παιδοχειρουργικού τμήματος, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προμηθεύσαμε τα παρακάτω στρώματα & μαξιλάρια:

  • 20τεμ - 200x86x12cm  για μονό κρεβάτι
  • 10τεμ – 140x70x10cm για κούνια
  • 2τεμ – 155x80x10cm για κούνια
  • 1τεμ – 115x55x10cm για κούνια
  • 1τεμ – 180x55x5cm για φορείο
Στήριξη στο Παιδοχειρουργικό τμήμα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης_1
ΕΜΕΙΣ - CANDIA

Η εταιρία CANDIA στηρίζει το δύσκολο και πολύπλοκο έργο της «Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας  Ίασης και Στήριξης» (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), μέσω των πωλήσεων της νέας κατηγορίας προϊόντων της, τη σειρά λευκών ειδών “CANDIA Touch”.

Η οικογένεια της CANDIA επέλεξε να στηρίξει, τη συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική εταιρία για το πλούσιο ιατρικό της έργο, αφυπνίζοντας γυναίκες της περιφέρειας με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις των εθελοντών γιατρών της εταιρίας, αλλά και για την κατάρτιση που προσφέρει στους νέους επιστήμονες για να συνεχίσουν το έργο τους. Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στηρίζει τις γυναίκες που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και νοσούν από τον καρκίνο του μαστού, παρέχοντας δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις και πλήρη ιατρική περίθαλψη.

Η CANDIA επέλεξε να στηρίξει την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., εντάσσοντας μια νέα κατηγορία προϊόντων στη γκάμα της και σχεδιάζοντας εξ’ αρχής μια σειρά αφιερωμένη σε αυτήν. Έτσι λανσαρίστηκε στα καταστήματα η ΡΟΖ συλλογή, όπου μέρος των εσόδων πηγαίνει στην Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Η συσκευασία φέρει σήμανση με το λογότυπο της και της αντίστοιχης κορδέλας ευαισθητοποίησης κι έτσι γίνεται διακριτή η ενέργεια στον καταναλωτή κατά την έρευνα αγοράς του.

Τη ΡΟΖ συλλογή λευκών ειδών είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα της Candia αλλά και στο e-shop της εταιρίας www.candia.gr

Περισσότερες πληροφορίες  www.emeis.com.gr

 

ΕΜΕΙΣ_1
Η CANDIA στήριξε τον Δήμο Αθηναίων στην δημιουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων – ΜΑΙΟΣ 2021

Η Candia, η ελληνική εταιρεία που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου για όλη την οικογένεια, με έντονο το αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στην κοινωνία στάθηκε αρωγός του Δήμου Αθηναίων στο να πραγματοποιήσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο όπως το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Λιοσίων. 

Με σεβασμό προς την κοινή προσπάθεια όλων για την επιτυχή αντιμετώπιση της κρίσης και την ασφάλεια των πολιτών, η Candia εξόπλισε τη νέα δομή με 44 μονά ορθοπεδικά στρώματα. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλησε να στηρίξει τον Δήμο στην δημιουργία μίας από τις μεγαλύτερες σύγχρονες δομές που αποτελούν και λύση για την πόλη. 

Ο Χαράλαμπος Βελιβασάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Candia, δήλωσε «Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε παρόντες, να μην στήριξουμε ένα έργο υποδομής για το σήμερα και το αύριο όπως το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Με γνώση, σεβασμό και εμπειρία, η οικογένεια της Candia θέλει με αυτόν τον τρόπο να βάλει το δικό της λιθαράκι στην επιτυχή διέξοδο από αυτή την κρίση. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την μάχη».

Η CANDIA στήριξε τον Δήμο Αθηναίων στην δημιουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων_1
Δωρεά στο Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα – ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

Η CANDIA, ανταποκρίθηκε στο αίτημα των εθελοντών του Κέντρου Προστασίας Δασών & φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα καθώς επίσης και στην ομάδα άμεσης επέμβασης. Η ανάγκη για την σωστή ξεκούραση των πυροσβεστών, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο ήταν για 20 στρώματα και 20 προστατευτικά στρωμάτων. Έτσι άμεσα χορηγήθηκαν τα παραπάνω προϊόντα ώστε να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο τους.

Δωρεά στο Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα _1
Δωρεά στο Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα _2
Return Ithaca - Periplus 2020 & 2021– ΙΟΥΝΙΟΣ

Το καλοκαίρι του 2020 πραγματοποιήθηκε η έκθεση Return Ithaca - Periplus όπου, ένα πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών, στην Ιθάκη, το οποίο οργανώθηκε από την Νίνα Κασσιανού σε συνεργασία με τον Λάμπρο Παπανικολάτο. Οι οχτώ καλλιτέχνες φιλοξενήθηκαν για 15 ημέρες στον νησί, για να εργαστούν και να παράξουν έργο εμπνεόμενοι από τις έννοιες και τους μύθους που αναβλύζουν από το έπος της Οδύσσειας.

Έτσι το καλοκαιρί του 2021, πραγματοποιήθηκε τo R2I, ένα διεθνές καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με κεντρικό άξονα την φωτογραφία και τις οπτικές τέχνες (photography & visual arts), που μέσα από τις δράσεις στόχευε στην συνάντηση των καλλιτεχνών μεταξύ τους και της τέχνης τους με το ευρύ κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα R2I περιλάμβανε την πρόσκληση και φιλοξενία Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών για 15 μέρες στην Ιθάκη, για να εργαστούν και να παράξουν έργο, εμπνεόμενοι από τις έννοιες και τους μύθους που αναβλύζουν από το έπος της Οδύσσειας και το ποίημα του Καβάφη «Ιθάκη». 

Ταυτόχρονα, διεθνούς φήμης επιμελητές, συμμετείχαν για να συνδράμουν το έργο των φωτογράφων και να εργαστούν μαζί τους, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του παραγόμενου αποτελέσματος.

Όλες οι εκδηλώσεις R2I, ήταν ανοιχτές στις τοπικές κοινωνίες, με σκοπό τη δημιουργία ενός διαύλου επικοινωνίας του κοινού με την καλλιτεχνική έκφραση και δράση.

 

Η CANDIA συμμετείχε ως χορηγός του εξοπλισμού φιλοξενίας.

Return Ithaca - Periplus 2020 & 2021_1
Η CANDIA δίπλα στους πληγέντες του "ΙΑΝΟΥ" – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

Η οικογένεια της CANDIA εξέφρασε τη θλίψη της για τις ζωές που χάθηκαν και για όσους επλήγησαν από το μεσογειακό τυφώνα «ΙΑΝΟ».

Με γνώμονα το σεβασμό στους συνανθρώπους μας, που βίωσαν δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας της συγκεκριμένης φυσικής καταστροφής, στις περιοχές: Καρδίτσα, Μουζάκι Καρδίτσας, Ιθάκη, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, η CANDIA έστησε μέσω των τοπικών συνεργατών της έναν οργανωμένο μηχανισμό συμπαράστασης και φροντίδας, ενώ κάλυψε όλες τις ανάγκες σε στρώματα και κρεβάτια για όλα τα πληγέντα φυσικά πρόσωπα.

Η CANDIA δίπλα στους πληγέντες του "ΙΑΝΟΥ"_1
Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η ΑΓΚΑΛΙΑ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Η CANDIA έχοντας στις προτεραιότητές της την υποστήριξη των συμπολιτών που είναι σε ανάγκη, ιδίως των παιδιών και των οικογενειών τους, δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στο αίτημα του συλλόγου Η ΑΓΚΑΛΙΑ με 5 στρώματα.

Λίγα λόγια για το σύλλογο:

Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησης όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Από την αρχή της ιδρύσεως της το 1998 μέχρι και το 2021, “Η αγκαλιά” έχει στηρίξει Πανελλαδικά  7.800 οικογένειες συνολικά και έχουν γεννηθεί με την βοήθειά της περισσότερα από 2.950 παιδιά. Η CANDIA ενίσχυσε το σημαντικό τους έργο με την δωρεά 5 στρωμάτων.

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η ΑΓΚΑΛΙΑ _1
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ" – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η CANDIA δώρισε 20 στρώματα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων “ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα.

 

Ο Σύλλογός ξεκίνησε το 1983 από ένα πυρήνα 38 οικογενειών νοητικά υστερούντων ατόμων. Τους ένωσε η κοινή αγωνία για το μέλλον των παιδιών τους. Σε τι χώρο θα ζήσουν, ποιος θα τα φροντίσει. Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα τους όπλισαν, ώστε να πάρουν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν το δικό τους Οικοτροφείο , όπου τα παιδιά τους θα εύρισκαν μόνιμη στέγη, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας και φροντίδας, σε ένα αξιοπρεπές και ανθρώπινο περιβάλλον. Έπειτα από πολλές, σκληρές και επίμονες προσπάθειες κατάφεραν να ολοκληρώσουν το στόχο τους. Η άδεια λειτουργίας προσδιορίζει το οίκημα σαν στέγη για 52 ΑΜΕΑ, με δείκτη νοημοσύνης (IQ) χαμηλότερο του 30%.

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"_1
ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

H CANDIA στήριξε με δωρεά 40 μονών σετ (στρώμα & κρεβάτι) την «Κιβωτό του Κόσμου», έχοντας πάντας σαν γνώμονα ότι όλα τα παιδιά πρέπει απολαμβάνουν τις ιδανικότερες συνθήκες διαβίωσης, ακολουθώντας την πάγια τακτική της να ανταποκρίνεται με παροχή σε προϊόντα ύπνου σε αναγνωρισμένους φορείς και οργανισμούς.

 

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ_1
Ιδρυμα για το παιδί η "Παπαμακάριστος"

Η CANDIA, πάντα δίπλα στα παιδιά, στήριξε το έργο του ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» με τη δωρεά 20 στρωμάτων για τις ανάγκες της δομής.

 

Λίγα λόγια για το Ίδρυμα:

To Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» είναι Ν.Π.Ι.Δ., μη κερδοσκοπικό, ειδικώς φιλανθρωπικό, που προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα, από το 1978 που αναγνωρίστηκε επίσημα από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» αποτελεί τη μετεξέλιξη των «Παιδικών Εξοχών ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ», που είχαν ιδρυθεί αρχικά, το 1945, από την Καθολική Εξαρχία Αθηνών.

Εδρεύει σε ακίνητη περιουσία της «Ιεράς Μονής ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» που περιλαμβάνει κτίρια 6.000 τ.μ. επί συνολικής έκτασης είκοσι στρεμμάτων.

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» διοικείται από επταμελές, άμισθο, Διοικητικό Συμβούλιο που προτείνεται από το Συμβούλιο των Σεβαστών Αδελφών της «Ιεράς Μονής ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» και διορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης.

Οι κοινωνικές ανάγκες για υποστήριξη όλων των ανθρώπων που βρίσκονται σε δυσμενή θέση και χρήζουν βοήθειας, εξαιτίας σοβαρών κοινωνικών και μορφωτικών/εκπαιδευτικών δυσκολιών, έγιναν η κεντρική φιλοσοφία και ο κύριος σκοπός του Ιδρύματος, εξαρχής.

Ιδρυμα για το παιδί η "Παπαμακάριστος"_1
Το Χαμόγελο του Παιδιού

Η CANDIA στηρίζει κάθε χρόνο το Χαμόγελο του Παιδιού που είναι δίπλα σε κάθε παιδί. Ως χορηγοί τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουμε το έργο τους, με δωρέες, σε λαχειοφόρους αγορές και άλλες ανάγκες που έχουν προκύψει. Έτσι και φέτος για το 2023, για την λαχειοφόρα αγορά, η CANDIA θα ενισχύσει το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού με δώρα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού_1
Κέντρο Υγείας Θέρμης – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η οικογένεια της CANDIA με χαρά ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Κέντρου Υγείας Θέρμης & του Περιφερειακού Ιατρείου Αερολιμένος και δώρισε 4 μονά στρώματα, για τις ανάγκες των δομών της.

Κέντρο Υγείας Θέρμης_1
Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ"

Η CANDIA συνοδοιπόρος στο έργο της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ", ενισχύει κάθε χρόνο με διάφορες δωρεές, με σκοπό να καλύψει διάφορες ανάγκες της μονάδας. Ο κ. Καραγιάννης, διοικητικός υπάλληλος της μονάδας αναφέρει:

"Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας στο έργο της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ για μια ακόμη φορά!

Αποδέκτες όλης αυτής της προσπάθειας δεν είναι άλλοι από τους ασθενείς μας και σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχετε κι εσείς. 

Είστε συνοδοιπόρος λοιπόν στο έργο της "ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ" και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα με την ευγενική σας προσφορά και φέτος."

Μ. Καραγιάννης Δεκέμβριος 2022

Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ"_1